GPS Rendelés, fizetés menete

A megrendelés roppant egyszerű, leadhatod online, vagy ha kérdésed van, csak add meg a telefonszámodat, és visszahívlak. Telefonos visszahívásért kattints IDE!


Online rendeléshez kattints a megfelelő termékre a bal oldali sávban, és a terméklapon tudod leadni a rendelésedet!


Online megrendelés:

Minden GPS navigációs készülék terméklapján találsz egy űrlapot “Termék megrendelése” fejléccel. Ezt értelemszerűen töltsd ki, és nyomd meg az Elküldöm gombot. Ekkor beérkezik hozzám a GPS rendelésed, és az általad megadott telefonszámon felhívlak, hogy visszaigazoljam.

Fizetési, átvételi lehetőségek:

1. Személyesen, Budapest Belvárosában, irodánknál. Budapesti irodánknál találkozunk, bemutatom Neked a GPS használatát, és beállítom Neked a navigációs eszközt, hogy azután már csak használnod kelljen!
Szállítási díj 0 Ft!

2. Postán, előre utalva. Megrendelés után megadom a számlaszámomat, és a vételár megérkezése napján küldöm a csomagot ajánlva, elsőbbséggel. Ez esetben a teljes csomagküldési díjat átvállalom, így Neked semmit nem kell fizetned a GPS árán kívül!
Szállítási díj 0 Ft!

3. Futárszolgálattal, utánvéttel. Ez azt jelenti, hogy a csomag átvételekor fizetsz a futárnak. A Royal-Sprint futárszolgálat 1 munkanap alatt szállítja ki a GPS-t, tehát telefonos egyeztetés után GARANTÁLTAN MÁSNAPRA megérkezik a megrendelt GPS.
Szállítási díj 2990 Ft!

! Please note: This website it NOT active
disclaimer